Schimmel op muur Hoogezand

In de badkamer, in de keuken, in de slaapkamer, in de woonkamer, overal kan schimmel op de muur voorkomen. Meestal zijn vochtige ruimtes de eerste plek waar schimmelvorming op de muur voorkomt. Maar wat moet u nou doen zodra u dit constateert? U dient dan zo snel mogelijk contact op te nemen met een professional als Nedon. Waarom? Schimmel op de muur kan namelijk nare gevolgen hebben voor zowel uw huis als uw eigen gezondheid. Daarnaast verspreidt de schimmel zich enorm snel, waardoor het probleem snel kan escaleren. Het is dus zaak om uw woning in Hoogezand te behoeden voor een groot schimmelprobleem. Wij zijn er als onafhankelijke partij voor zowel particuliere huiseigenaren als zakelijke pandeigenaren. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij verlossen uw huis in Hoogezand van die verschrikkelijke muurschimmels.

Wat is de oorzaak van schimmel op de muur?

Schimmels kunnen overal in huis voorkomen. We zien echter toch vaak dat schimmelvorming op de muur het eerst plaats vindt in vochtige ruimtes. Door opstijgend vocht, doorslaand vocht, lekken en condensvorming kan schimmel op de muur ontstaan. Maar naast vochtproblemen zijn ook slechte ventilatie en een tekort aan zonlicht oorzaken van schimmel op de muur gebleken. Als professioneel adviesbureau op het gebied van schimmelvorming op de muur willen wij u hiervoor graag behoeden. Dus wilt u preventief een onafhankelijk onderzoek uit laten voeren of heeft u al last van schimmelvorming op de muur in uw huis in Hoogezand en wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben, dan zijn wij uw perfecte partner.

Zwarte schimmel

Er zijn vele soorten schimmels, maar de zwarte schimmel is de meest voorkomende schimmel op muren in woningen. De schimmel verspreid zich enorm snel. In het begin ziet u vaak hele kleine zwarte stipjes, die zich al vrij snel uitbreiden tot zwarte plekken op de muren van bv. uw badkamer. Het is dus zaak dat u deze zo snel mogelijk verwijderd. Een onafhankelijk bedrijf als Nedon weet hier raad mee. Omdat de schimmels ook nog eens nare gevolgen kunnen hebben voor uw gezondheid, willen wij u hier graag voor behoeden. Wij voeren daarom graag inspecties uit in uw woning in Hoogezand om het probleem in kaart te brengen en deze zo snel mogelijk op te lossen.

“Naast een uitmuntende kennis en ervaring op zijn vakgebied, blinkt de heer Noordberger uit in zijn onafhankelijkheid. De analyses die hij maakt, verwoord hij in een complete rapportage (met beeldmateriaal en metingen) die de kern van het probleem raakt en geeft hij onafhankelijke adviezen om deze problemen adequaat op te lossen. Daarnaast verzorgt hij de nacontrole op de uitgevoerde werkzaamheden.”

Wat zijn de gevolgen van schimmel op de muur?

Schimmels kunnen niet alleen nadelige gevolgen hebben voor uw huis in Hoogezand, maar ook voor uw gezondheid. Zo zijn vooral kinderen, mensen met luchtwegproblemen en mensen met een verzwakte immuunsysteem extra gevoelig voor blootstelling aan schimmels. Ook niet-allergische mensen kunnen bij blootstelling aan schimmels een verhoogd risico lopen op luchtwegklachten, luchtweginfecties en het ontstaan of verergeren van astma. Kortom, schimmels op de muur moeten zo snel mogelijk professioneel verwijderd worden.

Laat Nedon uw situatie onderzoeken

Heeft u te maken met schimmelvorming op de muur óf wilt u uw woning preventief laten onderzoeken om schimmel op de muur in de toekomst te voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als onafhankelijk adviesbureau kunnen wij uw situatie volledig in kaart brengen in een objectief rapport. Het rapport bestaat uit een kostenindicatie en een werkbestek voor eventueel uit te voeren werkzaamheden. Deze werkzaamheden kunt u uitbesteden aan een externe partij of door ons laten uitvoeren. Wij kunnen u totaal ontzorgen! Dit betekent dat wij u voorzien in het begeleiden, het controleren én het opleveren van het werk. En omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteitseisen, krijgt u 15 jaar garantie op het door ons geleverde werk!

Je gegevens


Hoe kunnen we helpen?


Veelgestelde vragen over schimmel op muren

Zijn zwarte schimmel de op muur gevaarlijk?

Ja, zwarte schimmels kunnen gevaarlijk zijn voor zowel de gezondheid van uw huis als van uzelf.

Wat kan ik zelf doen tegen schimmel in huis?

U kunt ervoor kiezen om deze zelf te verwijderen met middelen die hiervoor bedoelt zijn. Dit is echter slechts een tijdelijke oplossing. Voor een definitieve verwijdering dient u een professional als Nedon in te schakelen. Zo voorkomt u dat de schimmel zich opnieuw nestelt op de muur.

Moet schimmel op de muur altijd verwijderd worden?

Ja, schimmel op de muur moet zo snel mogelijk verwijdert worden! Dit om verdere schade aan de muur en uw gezondheid tegen te gaan. De schimmels breiden zich snel uit, dus pak het probleem zo snel mogelijk aan.

Wat moet ik doen om grote schade te voorkomen?

Zorg ervoor dat u grip heeft op het vochtgehalte in uw huis in Hoogezand. Zorg voor een goede vochtregulatie in alle ruimtes in uw huis. Houdt hierbij rekening dat voornamelijk vochtige ruimtes extra gevoelig zijn voor schimmelvorming.

Wat is het verschil tussen schimmel en salpeteruitslag?

Schimmel ontstaat door sporen die in een vochtige omgeving terechtkomen en zo kunnen groeien tot een vaak wolachtige, vochtige schimmel. Salpeteruitslag wordt ook weleens een witte schimmel genoemd. Dit is echter ten onrechte. Salpeteruitslag is een droge witte uitslag die veroorzaakt wordt in steenwerk door opstijgend vocht.

Werken jullie alleen particulier of ook zakelijk?

Wij doen opdrachten voor zowel particuliere huiseigenaren als zakelijke pandeigenaren. Wij willen iedereen behoeden voor schimmel op de muur. Dat is waarom wij iedereen willen bedienen met onze expertise. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen.