Werkbegeleiding

Controleren, begeleiden en opleveren

Nedon kan voor u de werkzaamheden controleren, begeleiden en opleveren. Zo weet u zeker dat alle punten die voortkomen uit de rapportage, of werkzaamheden die wij met u en uitvoerende partij hebben besproken worden uitgevoerd. Als er iets niet helemaal goed gaat, geven wij dit aan uitvoerende partij aan, en wij leveren pas op als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd of opgelost. U hoeft hier dan zelf niet wakker van te liggen. Tussentijds ontvangt u via de mail de stand van zaken, zo bent u toch op de hoogte zonder dat u erbij hoeft te zijn.

Laatste controle

Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, en de aannemer of bestrijder geeft aan dat de werkzaamheden gereed zijn, dan wordt een laatste controle uitgevoerd. Bij goedkeuring van het werk plaatsen wij een sticker in de meterkast waarop staat vermeld welke partij de werkzaamheden heeft verricht, met welke bestrijdingsmiddelen en toelatingsnummer is behandeld (indien dit nodig was) en datum van oplevering. Daarnaast kan in de periode van garantie controles worden uitgevoerd bijvoorbeeld als er callamiteiten zouden ontstaan.

10 jaar garantie

Nedon geeft in een eindrapport aan welke werkzaamheden zijn verricht, door wie, en welke acties nodig waren om te komen tot bijvoorbeeld een
Kruipruimte en vloer die vrij is van schade, en in deze eindrapportage wordt een foto reportage verwerkt. Zo weet u van begin tot eind wat er is uitgevoerd. Nedon geeft daarnaast 10 jaar garantie op de werkzaamheden die wij begeleid hebben.