25 jaar Nedon Zwaminspectie

Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring denk ik dat we er al wel iets vanaf weten. Maar zoals mijn vader altijd zei, hoe meer je weet, hoe groter het besef wat je eigenlijk allemaal niet wist! En daar begint het mee natuurlijk. Jaren bestaan is leuk, maar als je kennis niveau blijft wat hij is, doordat je blijft doorgaan op de oude weg, dan leer je nooit wat. Daarom is het met een onafhankelijk adviesbureau zo leuk om kennis te mogen delen, en ook dat men kennis durft te geven zodat we samen meer weten.

Over schimmels en vochtproblemen kan ik inmiddels wel een boek schrijven, maar dan zal het weer een zwamverhaal worden en daar heb je andere boeken voor. Door continu met de materie van vocht en schimmels bezig te zijn, en daarnaast nog tal van andere kennis te hebben vergaard, kun je best zeggen dat we up to date zijn en uiteraard altijd willen blijven.

De fundering van een pand is het belangrijkste om overeind te blijven, en zo is het ook met een bedrijf. Dat geldt niet alleen voor ons bedrijf, maar voor elk bedrijf. Wat mooi is, is als personeel, of vertegenwoordigers van bedrijven, hun kennis willen delen alsof het hun eigen bedrijf is. Dan weet je dat je met de juiste mensen te maken hebt. Ook jezelf kwetsbaar opstellen is goed. Bijvoorbeeld wanneer je over een bepaald onderwerp onvoldoende kennis hebt omdat het je vakgebied niet is. Durf te verwijzen naar partijen die daar wel de juiste knowhow voor hebben.

Maar genoeg gezwamd, ik ben trots op ons bedrijf en hoop dat wij nog jaren door mogen gaan en veel kennis mogen vergaren en delen! Bedankt voor het delen van kennis, en voor het ontvangen ervan. Op naar de volgende 25 jaar.

Harry Noordberger