Schimmel in de woning

Last van schimmel in de woning? Dan is het tijd voor actie, want schimmel verdwijnt niet vanzelf en kan veel schade aanrichten, zowel materieel als financieel. Daarnaast kunnen schimmels ook bepaalde gezondheidsklachten veroorzaken. Laat de schimmel in uw woning daarom direct aanpakken door een professional, om er zo snel mogelijk van af te komen. Neem direct vrijblijvend contact op met Nedon Adviesburo!

Neem direct vrijblijvend contact op

Schoonmaken

Om direct van de schimmel in uw woning af te komen, kunt u het (laten) schoonmaken. U kunt gebruik maken van agressieve schoonmaakmiddelen als chloor en bleek, maar wij adviseren een sopje van allesreiniger. Maar let op! Als u de schimmel alleen op deze manier opruimt, komt het sowieso terug. Schimmel moet namelijk bij de oorzaak worden aangepakt en op een professionele manier bij de bron worden verwijderd. Daarom is het ontzettend belangrijk dat de oorzaak van de schimmel wordt achterhaald.

De oorzaak aanpakken!

Om de schimmel in uw woning volledig te verwijderen, moet het bij de oorzaak worden aangepakt. En die oorzaak is bijna altijd vocht. Nedon Adviesburo kan de oorzaak volledig in kaart brengen en in ons adviesrapport direct een werkbestek en kostenindicatie verwerken. Zo kan het probleem zo snel mogelijk worden opgelost. Wij kunnen daarnaast voorzien in zowel de begeleiding als de controle en de oplevering van het werk.

“Echte specialisten op het gebied van houtrot en zwam inspecties ect.” #omaantebevelen

Stefan Folders

Tips

Met een paar kleine tips kunt u het vochtgehalte in uw woning al een stuk verminderen. Het zal bestaande schimmel niet verhelpen, maar de groei wordt wel verminderd en als alle schimmel verwijdert is, kunt u met deze tips voorkomen dat het terugkomt.

  • Zet wat vaker een raam open om frisse lucht binnen te laten (bij voorkeur twee ramen tegenover elkaar, zodat het mooi door kan waaien).
  • Laat uw natte wasgoed buiten drogen.
  • Zet de ventilatiestand hoger als u gaat douchen.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u last van schimmel in uw woning en/of lelijke schimmelplekken op de muren? Laat dit zo snel mogelijk weghalen door een professional om schade en gezondheidsklachten te voorkomen! Nedon Adviesburo kan het probleem perfect in kaart brengen, zodat het direct bij de bron kan worden aangepakt. Neem vrijblijvend contact met ons op!